Kaffemonster

Alla tavlor hängda

Blommor blir man glad av. Blommiga tavlor också. Jag var tvungen att hänga mina nya tavlor, plus en som väntat på hängning länge. Nu är det extra fint och extra glatt i vardagsrummet med alla blommiga tavlor.

tavla1

Jag har egentligen aldrig varit mycket för tavlor. Motivet är ju oftast någon deprimerade skog, läskig sjö eller ett fult djur. Men blommor… blommor är fint på väggarna. Jag skulle vilja ha blommiga tapeter också. Det får jag inte. Daniel har föreställningen att han dör om det kommer upp tapeter a la modernt 70-tal. Men jag skulle trivas! 🙂 (Inte pga en bortgången Daniel, utan blommiga tapeter menar jag då.)

tavla2

Jag skulle vilja ha en snyggare ram på denna.

tavla3

Coola tavlor på icke-skrämmande fantasifigurer fungerar också. Som de vi har i sovrummet.

tavla4

tavla5

Den här broderade tavlan är så ful, men jag kan bara inte göra mig av med den. Den passar ju ändå rätt bra på kistan i hallen. Jag minns inte varifrån jag har fått den, men en tavla med finska flaggan kan inte slängas heller!

tavla6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.