Kaffemonster

Ska jag vända och åka igen?

Det är inte roligt att komma hem och känna att all glädje bara faller av. Jag tar av mig jackan, alla bra känslor jag har haft de senaste dagarna följer med. Jag tänder lampan, samtidigt är det något som släcks i mig.

Det är hemskt att se det så tydligt. Det är ju här jag mår dåligt. Det är här all energi slocknar. Här finns inga ord. Här kan inte tankar samsas. Här pågår det ett tyst krig, som ingen kan vinna. Här vill jag inte vara.

Jag känner mig så maktlös. Samtidigt vet jag att ansvaret är mitt. Men hur ska jag ensam kunna göra mitt hem till en plats som fylls av harmoni? Hur ska jag ensam kunna skapa så mycket lycka att mörkret skräms bort?

Jag vill inte vara här.

olycklig

4 Comments

  • mamma

    Men då 🙁 Så tråkigt men klart du inte ensam kan skapa ett hem där alla trivs! Ni får börja göra saker o ting tillsammans så blir allt mycket roligare. Hoppas du hittar en lösning, annars har jag hur många tips som helst! Kramar

  • Britt-Marie

    Den där teckningen av bruden… den gör mig oändligt sorgsen. Den får även mitt huvud att böjas, kännas tungt. Mina ben växer liksom fast i golvet, de vill inte röra sig mer. Egentligen borde bilden av kvinnan i den slokande slöjan få mig att vilja fly, men det känns inte som det är möjligt. Mina krafter räcker inte till. Jag blir kvar. Jag fastnar i apatin.
    Vad är det som har hänt? Du borde vara glad och lycklig nu. Varför har skuggorna tagit över ditt hem? Så ska det inte vara!
    Jag sänder dig tankar och önskningar om en storm, eller något annat kraftfullt och livsbejakande som förmår jaga bort skuggorna, skaka liv i det som ser ut att vara på väg att dö,… något som kan släppa in ljuset, lysa upp ert hem med årets första solstrålar. Så, just så, vill jag att det ska vara hos dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.