Kaffemonster

Förändring!

Nu är jag nöjd. Vi har möblerat om och gjort nytt och fint här hemma hela veckan. Jag är så nöjd. Och jag mår så bra!

Såhär luftigt och fint är det grå-gröna köket nu. Det är fullt av plats överallt! 🙂

kök1

kök2

kök3

Ungarnas sängar byttes ut mot bäddsoffor vilket gör att de får mer utrymme att röra sig på i sina “celler”. Det blev riktigt bra med vardagsrumskänslan i rummen.

Sonenss rum är behaglig och Yoda-färgad. Tv:n från lilla hallen flyttade vi in i hans rum så att han och hans kompisar kan stänga dörren om sig när de sitter och spelar, det brukar nämligen bli rätt högljutt.

li1

li2

li3

li4

li5

Dotterns rum är blått och glatt. Passande för en sprallig tjej. När jag pratade med henne häromdagen berättade hon att hon längtar så efter att få visa sitt nya rum för kompisar nu när de äntligen kan få plats att leka därinne.

an1

an2

an3

an4

an5

En supersnygg klädhängare med gott om krokar, en gammal vägghylla och två skoställ förvandlade lilla hallen till ungarnas kapprum. Nu när man inte möts av ett berg av ytterkläder och skor när man kommer innanför dörren så känns hallen dubbelt så stor. Fullt av plats här med.

lh1

lh2

Vardagsrummet har återgått till att vara lila, som det brukar, men nu med färre gardiner så att det är ljust och luftigt.

vr1

Sovrummet förblir rött, litet och dunkelt. Men det gör inget. Bokhyllorna är städade så det går bra att stå där och bli glad av att beundra alla fina böcker… 🙂

sr1

6 Comments

 • Britt-Marie

  Bra!Se så fint och mysigt saker och ting kan utveckla sig när man släpper fram lite av sin kreativa förmåga och kommer överens med andra! Du kan verkligen vara nöjd med detta.
  Jag tänker när jag läser ditt inlägg och ser bilderna av ommöbleringen, att kan det möjligen vara så att det är på samma sätt inuti oss? Jag menar i vårt psykes och vårt känslolivs mörka, virriga kaostyngda vinklar och vrår…
  Skulle det vara möjligt, skulle det vara tänkbart att gå in även där och göra om? Städa undan all skit och allt elände som inte behöver vara där, och som bara skapar oreda. Och möblera om vissa saker, sätta tankar och känslor på platser och i positioner där de passar bättre än på nuvarande platser.
  Kan man göra det? Nog behövs det, det kan jag skriva under på.
  Jag ska fundera vidare på detta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.