Kaffemonster

Arbetsträning!

Vi, min rehabkvinna och jag, gjorde precis ett studiebesök på en plantskola för att kontrollera om detta är ett lämpligt ställe för mig att arbetsträna på. Det är det definitivt! Vilket härligt ställe!

Ägaren är en äldre man med en riktigt skön inställning och stor förståelse för min situation. De har två regler på företaget, man ska ha roligt på jobbet och det är obligatoriskt att delta i dagens viktigaste punkt, kafferasten. Att detta är det perfekta stället för mig hör ni ju på en gång. Kaffe och blommor. Hur kan man låta bli att ha roligt när både kaffe och blommor är inblandade?

Redan när jag steg in i växthusmiljön och kände den fuktiga doften av jord kände jag att jag kommer att trivas bra. Nu vill jag inte vänta de där två veckorna det är till start…

Spännande!

tulpan2

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.