Kaffemonster

Vad är det jag har förlorat?

Det känns som att jag har tappat bort något. Jag vet inte vad det är, men det känns som att jag borde hitta det. Om jag visste vad det var, så skulle jag sakna det. Jag kan inte riktigt påstå att jag saknar det, men jag är ledsen för att jag inte har kvar det.

One Comment

  • Vidde

    Det är troligtvis en del av dig själv. Det händer hela tiden. Man utvecklas och ändrar sig.

    Men om du är ledsen över det, fundera på om det är något du inte tycker att du kan göra eller uppskatta nu som du kunde förr! Det borde ge dig en ledtråd till vart du ska leta efter det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.