Kaffemonster

De kvarvarande tampongerna

Jaså, är det DETTA jag ska göra med alla tamponger som ligger och skräpar här? 🙂

Öppet brev till alla tampongtillverkare

“Kära tampongtillverkare,

Jag vill börja med att tacka för er fortsatta tillverkning av en praktisk produkt och även passa på att komma med några förslag på förbättringar. När jag säger praktisk menar jag naturligtvis när det kommer till julpyssel. Tampongänglar är ett uppskattat pynt som är både enkelt och roligt att göra.”

Sedan jag köpte min menskopp för ca två år sedan har jag inte använt en enda tampong. Alla de tamponger jag hade hamstrat på mig ligger orörda i korgen i badrummet. Jag har funderat på vad jag ska göra med dem.

Det vore onödigt att kasta dem när jag ändå har betalat dyra pengar för dem, men ska de verkligen ligga där i flera år och vänta på att någon vill använda dem? Jag vill inte använda dem (Även om jag ett par gånger, mitt i de värsta störtfloderna, har klurat på om det skulle kunna fungera att inkludera en tampong i menskopp/megabinda-kombinationen för att slippa tömma och byta en gång i timmen.) och det verkar inte hända speciellt ofta att jag har besök av en väninna som är i akut behov av nödtamponger.

Men, efter att ha läst om tampongänglar, vet jag ju exakt vad jag ska göra med dem! 🙂 Jag kan tillverka tillräckligt många tampongänglar för att fylla vår gran och för att ge bort till släkt och vänner. Bra idé det där… Helt underbar. 😀

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.