Andlighet,  Annons för Kreativa Kristaller 5D,  Pappersbok

Solöga och djurens språk

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kreativa Kristaller 5D.

Efter gårdagens livliga berättelser om den senaste tidens action med både spindlar och möss, fick jag frågan om jag hade kollat upp vad dessa djur betyder. Om allt har en mening, om alla människor och djur kommer i våg väg av en anledning, vad vill de här spindlarna och mössen komma med för budskap?

Ah. Jag har inte tänkt på att kolla upp, men det var ju en spännande tanke! Jag, som har Carina Solögas bok “Djurens språk” hemma, cyklade hem i ilfart för att kontrollera vad boken säger om dessa djur.

Spindel
Du tjänar på att ta det lugnt just nu. Min gåva till dig är att ha tålamod.
Spindeln är definitivt det mest tålmodiga djur jag träffat.

Aha. Ja, tålamod är alltid bra.

Mus
Du besitter all den styrka du behöver. Min gåva till dig är att känna dig tillräcklig i alla situationer.
Här gäller det att hitta styrkan i dig själv genom att tro på dig själv och bekräfta dig själv. Du är inte försvarslös, värnlös, hjälplös eller utlämnad.

Den här träffade då direkt i hjärtat. Mina tankar har kretsat mycket kring inre styrka och tillit till mig själv och min förmåga den senaste tiden. Det är det vi har pratat om på terapin. Att boken säger såhär om möss, tar jag som en bekräftelse på att mina tankar är på rätt spår.

Imorse när jag var på väg ut på balkongen för att kontrollera om mössen hade varit framme inatt igen, så kommer en stor skata och sätter sig på balkongräcket och stirrar på mig. Han sätt där i flera sekunder och stirrade på mig. Så jag gör det enda vettiga i situationen. Jag sätter mig vid köksbordet och läser i Solögas bok om vad skator betyder.

skata

Visst känns det som en trevlig förutsägelse? 🙂 Sätt det tillsammans med tålamod, tron på att jag redan har all styrka jag behöver och en rad andra händelser som jag kommer att ta upp i ett separat inlägg, så blir resultatet att allt kommer att ordna sig! Situationer kommer att lösa sig. Jag har redan verktygen att ta mig igenom de svårigheter som finns. Ha inte så bråttom bara, det kommer att bli bra med tiden.

Ah! Vilken känsla! 🙂
Klicka på bilderna för att komma till beställningssidan för resp. bok.

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.