Kaffemonster

Idag mår jag skit

Det började igår egentligen. Allt blev plötsligt skit, utan märkbar anledning.

Behövde ha choklad. Karln ville inte åka och köpa choklad. Åkte själv. Allt blev mer skit.

Idag fortsätter det. Skitmåendet. Fan också. Jag behöver ju ringa till ställen idag. Men jag vill inte prata med någon. Inte idag.

Är det stress nu igen? Flyttstress? Eller för att båda ungarna ska börja i ny skola och jag vet varken tid eller exakt plats där de ska vara?

Kanske kan jag ringa till ställen imorgon…

enbild

2 Comments

 • Britt-Marie Åkerlund

  Usch då! Jag sänder dig styrketankar och mer-energi-tankar.
  Jag tror inte att det alltid behöver finnas en bakomliggande orsak till att vi mår skit vissa dagar. Det är så bara. En del dagar har mörker i sig, och kommer man bara ihåg att det är helt naturligt och inget konstigt, och är medveten om att det är livets gång och att det kommer nya, ljusare dagar, så brukar det kännas en liten, liten gnutta bättre.
  Vi måste inte analysera och förstå hela tiden, ibland är det hälsosammast att bara släppa taget och ge efter. Acceptera att idag mår jag skit, än sen då? I går och i förrgår och i förra veckan mådde jag bra! Det är det viktiga. Kanske behöver vi mörkdagar för att få vila lite. Självklart innebär det stress att flytta, positiv sådan visserligen, men stress är det likafullt. Samma sak med barnens nya skola…
  Ta det lugn just nu. Krafterna och humöret kommer tillbaka. Det vet du.
  Kram

 • mamma

  Alla börjar samma tid på måndag, oftast samlas dom på skolgården. Kan hojta till när det står i tidningen 🙂 Hoppas du snart mår bättre, kramar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.