Kaffemonster

Jag tog saken i egna händer…

…och fötter.

Efter att ha legat på soffan och mått dåligt till en film ett tag, kände jag att jag måste ut och cykla lite. Drog på mig mina gula skor och tog mig en liten cykelrunda.

Ner till ån, där både utsikter och dofter påminde mig om min ungdom. Här brukade vi ju alltid sola, bada och tjuvröka. Vi kunde köpa ett paket Marlboro och cykla ut till bryggan, sitta där i bikini och spela vänd-tia tills vi rökt upp hela paketet och kunde cykla hem igen.

cykeltur1

cykeltur2

cykeltur3

Jag är röksugen idag. Och jag behöver ha en större cykelkorg.

Jag mår fortfarande dåligt, men jag tänker att egentligen mådde både kroppen och själen bra av den där cykelturen. Så nu ska jag lägga mig på soffan och må dåligt till någon annan film. Kanske skulle jag dricka en kopp kaffe först…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.