Kaffemonster

Det regnar

Störtskuren kom lägligt. Precis när jag tyckte att jag exploderar av all irritation jag har känt idag, kom den. Som om den ville spegla mitt humör. Släpp ut allt bara. Låt det hälla…

När regnet kom kändes allting bättre. Jag hade velat gå ut och bli ordentligt blöt, men jag kunde inte. Jag vågade inte. Jag vet inte vad, men något hindrar mig idag. Känner mig så låst. Fast här, bland de växande tornen av flyttkartonger.

Jag nöjde mig med att stå i balkongdörren och se på när Tokungen njöt av hällregnet.

regn1

regn2

regn3

regn4

2 Comments

  • Vidde

    Åh, det var ett sådant där härligt sommarregn! Jag var på Ica när det värsta kom. Jag hade vänt tillbaka för jag skulle ju på posten också. Då öppnade sig himlen! Den stod fortfarande på glänt när jag gick hem. Jag blev blöt, men Idun somnade. Jag hade rätt kläder med mig. Jag var tacksam över att jag tog med jackan när jag gick hemifrån eftersom det duggade då. Så jag blev inte kall, utan bara sådär somrigt blöt om benen. Jag tycker om sommarregn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.