Pappersbok

Hittade Kajsa på loppis

För en tid sedan fick jag ett mail från en vän, där hon livligt berättade om hur ett reportage hade påverkat henne. Hon tipsade om nedanstående intervju med Kajsa Ingemarsson, och trodde att även jag skulle tycka om det klippet.

Visst hade min vän rätt. Jag tycker mycket om intervjun och blev väldigt nyfiken på Kajsas böcker (främst den som diskuteras då). Vilken imponerande kvinna hon är, Kajsa! Jag blev inte bara imponerad av ämnet hon pratar om, utan utstrålningen hon hade. Intelligent som fan. Vacklar inte en gnutta i det hon tror på. Har inget som helst behov av måla upp en bild av att hon skulle ha full kontroll över situationen. På sättet hon pausade och tänkte efter innan hon svarade, började på en mening men insåg att det finns ett bättre sätt att förklara och ändrade inriktning, visar att hon är mänsklig. Och dessutom omtänksam, lugn och metodisk. Inget kunde rubba henne, där hon satt. Hon är min nya idol, tror jag bestämt.

Jag har planer på att köpa “Den magiska gnistan” så småningom. Jag behöver bara invänta lite mer inkomster först. Under de veckor eller månader som väntan varar, så tänkte jag bara läsa lite på kajsaingemarsson.nu och prenumerera på nyhetsbrevet. Jag har sneglat lite grann på några av hennes tidigare böcker på Tradera, men har inte riktigt hittat någon bok som verkar lika intressant som den senaste. Förutom den som heter något med citroner. Inte för att jag vet vad boken handlar om, jag vill bara läsa den för att citroner är vackra.

Så idag fick jag syn på en liten pocketbok på loppis. Kajsa Ingemarsson. Jag köper. Min första Kajsabok! Spännande.

kajsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.