Kaffemonster

När hela natten är kvar

Nu har jag minsann fått uppleva något alldeles underbart! 🙂

Inatt vaknade jag för den nattliga kisspausen och förväntade mig att klockan var ungefär 2.30-3, som den brukar vara när kissnödigheten leker väckarklocka. Trött var jag ju och ville blunda så länge som möjligt. Av tidigare erfarenhet vet jag att en kisspaus på natten tar två minuter och att den brukar infalla runt tre, så jag behövde inte kontrollera klockan medan jag kravlade ur sängen.

På tillbakavägen tittade jag på klockan och höll på att tappa vattenglaset när den bara visade 23.20. What? Bara! Det var ju hela natten kvar att sova! The joy! Det var ju som att gå och lägga sig en extra gång och ha en till natts sömn kvar. 🙂

Nu finns det ju nätter då jag inte är lika lycklig. Som när klockan visar 23 utan att jag har somnat en endaste gång…

23

Hur som helst. Jag rekommenderar alla att gå och lägga sig tidigt, vakna mellan 23-24 för att känna lyckan över att få sova hur många timmar till som helst! Och kanske kissa lite. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.