Annonser

Annonser

Ni kanske har märkt att det här börjat dyka upp lite annonser från olika företag här på bloggen? Det beror på att jag har beslutat mig för att testa ett affiliatenätverk som heter Adtraction. Det betyder att jag väljer ut annonser som jag lägger ut här på bloggen och när folk går in på de aktuella sidorna och handlar något, så får jag lite pengs för det.

Jag kan ännu inte uttala mig om hur bra hela det här upplägget fungerar, om det verkligen dyker upp några små pengar och vad jag egentligen tycker om det. Men jag ser stora fördelar i att själv bestämma exakt vilka annonser jag vill visa och var de ska vara. För tillfället finns det till exempel fyra annonser synliga i menyn här: Bodystore.com, Lyckasmedmat.se, Lagerhaus.se och Linas Matkasse. Så, klicka på länkarna och handla något vetja! Om ni ändå ska handla från dessa ställen, menar jag. 😉

Vi får se hur upplägget blir så småningom och hur länge testperioden ska vara. Kanske nöjer jag mig med att ha några annonser i menyn bara, kanske skriver jag riktade inlägg och länkar till produkter jag tycker om, jag vet inte än. Men att saldot efter en veckas användning är 67,42 kr är definitivt positivt…

Vill du också testa? Gör det här. (Det kostar ingenting.) 🙂

halsduk

3 Comments

  • Vidde

    Det verkar spännande, det där adtraction! Jag tänkte jag skulletesta, men jag fattar inte riktigt. Sitter på mobilen ute på landet, så det är väl därför. När man fått godkänt på ett program, ska man ta “create custom link” då? Vi kanske skulle kunna träffas någon dag ochha lite ssuppor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.