Annonser

Fraktfritt

Det blev en beställning från Bodystore idag också, eftersom de fortfarande har fri frakt på samtliga ordrar. 🙂

bivaxljus

I veckan fick jag hem ett paket från dem lite kokosolja, raw bars och bivaxljus. Bivaxljus ville jag köpa för att de skulle vara bra av någon anledning. När jag sedan skulle berätta för syrran om dem, så hade jag ju glömt varför det var så bra med bivaxljus… Nå, nu beställde jag lite fler såna, för de måste ju göra nytta även om jag inte vet vad nyttan var? 😉

Passa på att gör en beställning du också, nu när det ändå är gratis frakt. Och det är det hela dagen idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.