Snö, tydligen
Kaffemonster

Snö och skit, mest skit

Så trött. Rastlös. Misslyckad. Första mensdagen. Ont. Ledsen. Saknar syrran. Ångest. Vill inte. Orolig. Meningslöst. Klarar inte. Hjärtklappning. Kan inte mata ungarna. Orkar inte. Tvivel. Kan inte mata mig själv. Det blir gammalt. Fel. Äckligt överallt. Illa. Kan inte ens ta hand om mig själv. Huvudvärk. Snorig. Blod. Ensamhet. Kan inte. Vet inte. Skulle behöva. Tomt. Dålig. Obeskrivlig sorg. Var den nu kommer ifrån. Dålig. Frågor. Inga svar. Inget försvar. Förvirring. Fel beslut. Inget beslut. Kan inte hjälpa. Vet inte hur. Sova. Hela tiden. Måsten. Fan heller. Slut på motivation. Och energi. Avstånd. Overkligt. Besviken. Irriterad. Frustrerad. Hjälplös. Och så ledsen. Faller samman. Skit.

Måste tillåta. Bryta ihop lite. Vänta ut.

När?

Låt mig vara.

Snö, tydligen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.