Annonser

Menskopp

Jag har använt menskopp i många år nu och kan inte säga att jag är annat än nöjd. Vid riktigt kraftig blödning (läs: de första typ 5 dagarna av varje mens) kompletterar jag med binda. Ibland är jag nere som fan, som nu, måste jag använda binda hela tiden eftersom jag inte orkar koka koppen. Så en nackdel finns det.

Hur som helst. Jag såg att Apomera har just nu rabatt på en menskopp som heter Lunette.

Jag vet inte hur just den här koppen är, vissa jag har provat är lite mjukare i materialet, så de har inte alls fungerat för mig. Men jag beställde den här i alla fall. Den jag har börjar ha lite skavanker. Och 213 kr för något som håller 5-10 år är helt okej tycker jag.

Om du inte har provat menskopp ännu, tycker jag att du ska göra det.
Köp billig menskopp via länken nedan. 😉 Jag vet inte hur länge rabatten håller i sig.

Menskopp, HÄR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.