Annonser

Storytel

Å titta på det där, Storytel finns bland mina annonser! Klicka här och skaffa dig ett konto. 🙂

Varför envisas jag med att göra reklam för allt möjligt stup i kvarten, undrar ni kanske. Det här är mitt sätt att försöka överleva hela månaderna. Som ni vet, så är jag sjukskriven sedan evigheter och ensamstående, numera med tre tonåringar i huset. I mitt fall betyder det att ekonomin är lite ansträngd allt som oftast. Så, för att få in några kronor mer än sjukpenning, är jag med i det här programmet:

Det betyder att varje gång någon handlar via de länkar som finns under rubriken “handla lite” (I menyn till vänster om man sitter vid en dator eller längst ner på sidan om man sitter med en mobil enhet), får jag några kronor i provision. Det brukar röra sig om sammanlagt mellan 50-100 kr efter skatt varje månad. Inte så mycket med andra ord, men alltid är det nånting.

Så, du som ändå ska handla (eller skaffa ett konto på Storytel.se) får jättegärna hjälpa mig lite grann genom att klicka in i butiken via kirsi.se istället för att gå rakt in. Nej, du betalar inte en enda krona extra för att gå via min blogg. Samma priser gäller oavsett vilken väg du tar, skillnaden är att när du tar dig tid att göra ett extra klick, så underlättar du mitt liv en gnutta. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.