Annonser

Matta och allt

Det ljusgråa, urfina vitrinskåpet jag fick från mormor blev början till en stark längtan att göra om lite i sovrummet. (Javisst, vitrinskåpet står i sovrummet. Det är så fint att det är synd att gömma det i ett sovrumshörn, men nu står den där och agerar garderob.)

Så hittade jag denna underbara matta, som berättade att blått – det ska det bli i sovrummet. Inte kan väl jag börja säga emot en matta inte. Så nu ligger mattan där, vacker och nöjd. Och jag funderar på om jag någonsin skulle orka med det projekt som är att måla sängramen i en ljusare färg…

Mattan finns att köpa via länken nedan. Passa på nu, för det är hur mycket rabatter som helst i butiken (fram till söndag den vad det nu är nästa gång det blir söndag).

Köp ursnygg matta här! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.