Kaffemonster

Det saknas några kronor till min Prag-resa!

I mitten av juli startade jag en crowdfunding-kampanj, en insamling, till min resa till Prag.
(Blogginlägg om det finns här: https://www.kirsi.se/2017/07/21/donera/)

Även om inte det satta målet nåddes, så var det en mycket lyckad insamling! Jag är så innerligt tacksam för all stöd och hjälp jag har fått.

TACK så jättemycket, alla ni som har bidragit!

Pengarna från insamlingen, tillsammans med ett mycket generöst bidrag från mina föräldrar (som i princip utgjorde hälften av allt), samt intäkter från kortläggningar blev i slutändan 3400 kr. Hur bra som helst! Det räckte till flygbiljetter och transport till och från flygplatser. Med egna medel köpte jag sedan biljetten till själva föreläsningen.

Det som det nu saknas pengar till är boendet. Jag har plats i en lägenhet som jag ska dela med några andra kvinnor. Det är en ganska liten kostnad, som jag hade tänkt att betala för med mina egna pengar. Det visade sig dock att denna månadens inkomst inte alls var överens med mina planer, så nu behöver jag återigen be om hjälp och donationer till det.

Det finns inte tid att starta några snygga kampanjer på ordentlig plattform, utan nu är det vanligt hederligt swishande som gäller. Under insamlingskampanjen var det många som ville ha möjligheten att swisha sitt bidrag istället, så nu går det bra att göra det. 🙂

Så, jag ber er snällt och gulligt om ett litet bidrag att betala boende under Prag-vistelsen med. Swisha det du känner att du kan och vill bidra med till
073 80 73 029

Det kan vara en tia, en tjuga eller femtiolapp, 283 kronor eller hela tusingen som saknas. Man väljer själv det man tycker är lämpligt. Jag är glad och tacksam för varje krona.

Dela gärna det här inlägget så mycket som möjligt. För även om du själv inte har möjlighet att bidra med något, så kanske du känner någon som kan. Och vänta inte för länge, för nästa fredag åker jag.

Tack så mycket på förhand. Kärlek till er alla! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.