Annonser

Hallon mobilabonnemang

Inlägget är reklam för Hallon och innehåller annonslänkar.

Jag fick ett mail som informerade om Hallon mobilabonnemang. Tänkte inte mer på det, men så såg jag att de fanns tillgängliga för samarbete och då tittade jag lite närmare på de abonnemang som erbjuds.

Det finns abonnemang för både privatpersoner och företag. Och jag blir lite ledsen när jag inser att jag har ett års bindningstid kvar på ett abonnemang som är både mycket dyrare och innehåller mindre surf.

Det verkar dessutom vara så att den surf man inte använder kan sparas till månaden efter. Jag vill också ha ett sånt abonnemang! 69 kronor i månaden de första fyra månaderna och sedan knappa hundrafemtiolappen. (Jag vet inte varför jag torterar mig själv med att skriva om saker inte jag inte kan få just nu.)

Så om DU inte har bindningstid på ditt abonnemang, byt till Hallon här och meddela sen mig hur det funkar. Så att jag vet med säkerhet att det är så bra som det låter, om ett år när jag ska byta.

Andra priser för företagsabonnemang. Se länk nedan.

Humor verkar de också ha, om cookie-meddelandet är något att gå efter.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.