Kaffemonster

Boken

Idag är det ett år sedan jag på allvar började skriva min bok. Det har varit en väldigt intressant resa hittills. Inte mycket har blivit som jag tänkte mig från början.

De första fyra månaderna var jag väldigt aktiv och på hugget. Även om jag inte uttryckligen skrev varje dag, så gjorde jag anteckningar eller justeringar eller något annat bokrelaterat varje dag.

Jag hade hoppats att jag skulle vara en bra bit in på redigering och omarbetning just nu, så att jag kunde ha en någorlunda färdig produkt att visa upp i sommar, men så är det inte.

Tolv kapitel in hade jag kommit när jag tappade inspirationen helt i somras. Kapitel 13 tog två månader på sig att bli färdig. När jag kom hem från Prag rasslade det till tre nya kapitel var klara på lite mer än två veckor. Sedan skapade jag ett schema för mig, där ett nytt kapitel skulle vara klart varannan söndag. En ganska lagom takt att skriva i, kan jag tycka.

Det har gått lite si och så med det. Runt jul tillät jag mig söndagar utan deadlines, men ändå verkar slutdatumen för alla kapitel flytta på sig ganska friskt i kalendern.

Idag har jag för avsikt att bli färdig med kapitel 20. Sen har jag ytterligare 5-7, kanske 8, kapitel kvar.

Så förhoppningsvis, när jag går och lägger mig ikväll, finns det 20 kapitel med sammanlagt ca 85 000 ord i den mapp där jag samlar de dokument som klassas som färdiga och användbara.15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.