Andlighet

Fredagskort – nymåne, nya kort

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Det är en kaotisk energi som är i omlopp just nu, i och med nymånen och morgonens solförmörkelse som starten av det som kallas “eclipse season”. Denna kaotiska energi har känts i flera dagar redan.

För mig personligen har det visat sig som en ganska kraftig känslomässig turbulens. Allehanda osäkerheter har kommit upp till ytan – en del saker gör fruktansvärt ont, medan andra blåser förbi och bara påminner lite snabbt om hur stark jag har blivit och hur mycket jag har utvecklats. Det är med otrolig tacksamhet jag noterar dessa variationer.

Jag planerade inte att göra en kortläggning idag, trots att det är fredag, nymåne och solförmörkelse. Jag är ju upptagen med att bygga mina smycken (det kommer ett inlägg om dem så småningom). Men så blev jag envist petad och uppmanad att göra en kortläggning ändå. Det var viktigt. Någon därute behöver det.

Det är en alldeles ny kortlek, med väl laddade och renade kort, som jag passade på att använda. Som så ofta annars, så kom informationen till mig redan när jag bestämde mig för att göra en läggning. Så där satt jag, i min fåtölj, vid min altare, med glädjefylld förväntan och och orolig nervositet flödande genom kroppen när jag blandade kortleken. En känsla av ‘snart händer det’. Jag försökte connecta och känna klarhet – men fick avbryta och anteckna all möjlig viktig information som strömmade hela tiden.

Återigen tolkade jag detta som en påminnelse om att det inte är viktigt för mig att veta vilken entitet det är som “talar” – det är oväsentlig information. Så visst blev jag förvånad när jag plötsligt kände en tydlig närvaro av Metatron. Han kom med en otroligt stark maskulin energi. Han var stadig och orubblig, som ett stöd genom den känsloprocess som jag upplevde inför kortläggningen – och samtidigt ett orubbligt stöd för oss alla i den process som pågår mitt i den kaotiska energin. Metatron är här för oss alla – vad det än är som pågår i våra liv, så är det för att hjälpa oss att lära, läka och utvecklas. Han är här för att hjälpa oss igenom den processen, igenom kaoset och förändringen, när det är så mycket som händer samtidigt, när det är svårt för oss att fokusera.

“This is it. This is the ascensionprocess.”

Det första som jag får syn på är siffran 11. 11. Det kommer dels som en bekräftelse för mig, att jag “hör” rätt och att universum, korten och jag har ett samarbete här och nu.

Vidare är 11 i numerologin ett master number. Det är en siffra som bland annat representerar upplysning, andlighet och andlig utveckling. 11 står också för dualitet och polaritet – allting har två sidor. Året 2018 är också numerologiskt 11, och därmed ett mästarår.

Kortet uppmanar oss att lägga märke till de tecken som finns omkring oss. (Upprepningar av master numbers som 11, 22, 33 osv. är ett exempel.) Det pågår en konstant kommunikation runt oss. Allting har ett medvetande och det finns budskap att hämta överallt.

Naturen och Moder Jord talar till oss via ett konstant informationsflöde, som vi har förmågan att ta till oss via alla våra sinnen. Lyssna. Uppmärksamma.

Anta ett perspektiv som inte är så bokstavlig och begränsad. Försök att se det större perspektivet. Som höken. Lyft, se saker ovanifrån. Se vart vägarna kan leda dig, se var du kommer ifrån. Se varför informationen du får hamnade precis där det hamnade. En artikel du läste på nätet var kanske inte enbart handlingen av att en personen skrev och publicerade den, och du sedan råkade läsa den. Det kanske var ren kommunikation riktat just mot dig, för att du behövde det just då.

Lyssna inåt. Fysisk och virtuell information som träffar rakt i själen är ofta riktad kommunikation från universum. Ingen är en slump. Rätt information kommer till rätt person vid rätt tillfälle. Alltid.

Lyssna och uppmärksamma. Det finns alltid tröst och kraft att hämta. Speciellt när saker är röriga och kaotiska runtomkring.

Min nästan-fjorton-åring sa härom dagen: “Tänk om det finns en massa saker omkring oss hela tiden, men vi inte har organen att se det med.”

Det är en fin och klok tanke. Och i min värld är det exakt så. Det finns en massa energier och annan information runt oss hela tiden. Vi ser dem inte, vi känner dem inte. Men inte för att vi inte kan, utan för att vi tror att vi inte kan. Vi tror att all kommunikation måste ske verbalt, auditivt eller visuellt. Och så är det inte.

Lyssna inåt. Uppmärksamma universums kommunikation.

Jag ville också kolla upp hök i Solögas bok “Djurens språk”. Ovanstående bild visar vad höken har för budskap till oss.

 

*

För information om hur du kan få en personlig kortläggning, se Priser & bokning i menyn högst upp på sidan.

 

*
Klicka på bilderna för att komma till Bokus beställningssida för resp. bok.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.