Priser & bokning

Jag erbjuder budskap och vägledning via tarot- och orakelkort.

Bokning görs via e-post till tarot@kirsi.se eller via valfri meddelandefunktion på sociala medier.

Betalning sker via Swish och för distansläggningar ges vägledning via e-post när jag väl har gjort läggningen (vanligtvis 1-2 dagar efter bokning). Vid sittningar i person (där klienten sitter med mig när jag gör kortläggningen) ges vägledningen muntligt.

För mig råder absolut tystnadsplikt, så den tolkning jag gör av en kortläggning lämnar jag endast till klienten som har beställt vägledning.

Om du vill ha vägledning, skicka ett meddelande till tarot@kirsi.se och säg vilken av nedanstående tjänster du är intresserad av. Jag återkommer med närmare information så snart möjlighet ges.

Distansläggningar via telefon eller e-post:

  • Allmän vägledning (ingen fråga), 3 kort – 130 kr
  • En fråga, 3 kort – 150 kr
  • Keltiska korset, 10 kort – 300 kr
  • Intuitiv vägledning/coaching, obestämt antal kort – 300 kr

Tarotläggning i person:

  • Keltiska korset, 10 kort, ca 45 minuter – 350 kr (Sker hemma hos mig eller på överenskommen plats.)
  • Intuitiv vägledning/coaching, obestämt antal kort – 350 kr

Homeparty:

  • För mystiska tjejkvällar, temakvällar eller annan slags sammankomster med 3-5 personer – 350 kr per person. (Resekostnad kan tillkomma.)

Jag tar med mig en kortlek eller två, ett urval av smycken, kristaller, rökelser och/eller andra lämpliga saker, som jag visar och berättar om enligt överenskommelse. Varje deltagare får en kortläggning (allmän vägledning) och vi pratar om andliga och mystiska saker. Kanske gör vi en kort meditation eller fokuserar på ljusmagi, hur man kan förändra energierna hemma med lite rökelser, örter och ljus, eller något helt annat.
Möjligheterna är många.

 

Notera att tarot- och orakelkortläggning bör ses som råd och förslag, inte som absoluta “fakta” som är hugget i sten. Vi är alla människor i ett föränderligt universum. Vi har alla den fria viljan att ta vilka beslut vi vill. Vi är alla styrande i våra egna liv och har våra egna perspektiv att tillgå.

Jag förbehåller mig rätten att neka uppdrag i de fall där magkänslan säger emot.

 

Mer om kortläggningar:
https://www.kirsi.se/tarot/bakgrund/
https://www.kirsi.se/tarot/hur-jag-jobbar/
https://www.kirsi.se/tarot/referenser/