Smycken

Mina smycken hos Butik Shanti!

De vackra delarna av Västerås tenderar att få en att stanna i nuet och helt glömma stress och vardagsliv. Det är områdena kring Svartån, där gatorna fortfarande är kullerstensbelagda och husen inte mer än ett par våningar höga, som jag syftar på. Atmosfären i sådana områden brukar vara dov och mjuk, lite som när det är vinter och snö, och allting är lite tystare.

Där, mitt bland låga, röda trähus, i hörnet av Badhusgatan, finns en liten butik som jag har besökt sedan tonåren. På den tiden hette butiken Shanti Shanti och var enormt fascinerande med alla sina rökelser, tarotkort och andra mystiska saker.

Numera går butiken under namnet Butik Shanti och erbjuder en lite ljusare och mer öppen miljö. Det är fortfarande en butik som, med sitt utbud, fascinerar mystikern i mig.

Anledningen till detta inlägg är att sedan igår finns en del av mina smycken att köpa hos Butik Shanti! Hur underbart är inte det? Jag är så otroligt glad och tacksam för denna möjlighet.

Naturligtvis går det fortfarande att handla mina smycken via min webbshop. Det går fortfarande att köpa mina smycken genom att be mig att slänga ihop något rosa eller att kolla om det finns någon sten som lättar ångesten. Men om ni har vägarna förbi, gå gärna in i butiken och handla mina smycken. Om ni inte har vägarna förbi, så planera in en utflykt.

Jag fick precis besked om att det redan har skett lite försäljning, så jag tycker att vi firar det:
10% rabatt på ordinarie pris med koden shanti. Gäller hela helgen och endast i webbshopen.

 9 Comments

 • Lillan Kind

  Så roligt att du säljer dina smycken i en butik numera! Stort grattis!!
  Ja det är härliga och lugnande kvarter att vandra omkring i. Jag och min älskade hund som numera är en änglahund brukade strosa längs gatorna där och koppla av tillsammans❤ Nu när jag skriver detta saknar jag henne så otroligt mycket, för vi delade många fina år tillsammans.
  Jag ska försöka få till beslutsmässighet för en beställning i helgen! Inte bara äkta hälftens julklapp, utan jag är återigen sugen på ett smycke åt mig själv!

  • Kirsi

   Tack. 🙂 Det känns verkligen jätteroligt att få utöka kundkretsen lite grann och samarbeta med andra.
   Jag förstår att du saknar din hund, speciellt när fina minnen kommer fram. <3
   Ja, återkom med din beställning när du har den klar, så ordar vi det!

  • Kirsi

   Ja, jag är verkligen glad att jag får möjligheten att sälja i butik. 🙂 Jag har gjort smycken sedan april i år.

 • Aysha J

  Wow vilka fina smycken du gör! Ska kika in i din webshop och se på mer saker och om plånboken tillåter köpa mig nåt fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.