Andlighet,  Ritualer

Nymånesmagi för kärlek & tur

Detta inlägg är en annons för Grön Gåva och innehåller annonslänkar.

Min nyaste kortlek fick jag i gåva i höstas och jag har inte riktigt hunnit använda den så mycket att jag kan säga något om kortleken (Good Witch, Bad Witch av Gillian Kemp).

I boken som följer med finns det lite förtrollningar och magiska formler som kan användas. Jag tycker att det är lite roligt, så jag ville dela med mig av en liten magisk formel för att få både kärlek och tur. Idén är hämtad ur boken, men jag modifierade vissa saker.

Detta behövs:
Kruka
Blomjord
Krassefrön
Senapsfrön
Gult ljus
Vitt papper
Rött bläck/röd penna
Nymåne

Gör så här:
Vid nymåne (på fredag den 7/12), gör en plats vid köksbordet där ritualen kan göras. Andas djupt några gånger och var avslappnad. Tänd ljuset, ha din avsikt klar i tanken och skriv din önskan på ett vitt papper med rött bläck. Fyll krukan till hälften med jord, lägg ner pappret och fyll hela krukan med jord. Vattna lite, så att jorden är genomblöt. Strö på krassefrön och senapsfrön i form av ett hjärta. Medan du strör, fokusera på att din önskan blir sann i takt med att fröna gror och växer.

Magi fungerar med tydlig avsikt, utan ramsor. Men om man vill, så kan man säga följande medan man strör sina frön: “These seeds I sow will make love grow, good luck will abound when the moon is round.”

Släck ljuset genom att kväva lågan med en ljussläckare eller koppen från ett använt värmeljus. Håll jorden fuktig. När fröna gror och växer, så kommer önskan att bli verklighet.

 

Jag tycker att det där verkar jätteroligt, så på fredag ska jag göra en liten besvärjelse. Om inte annat, så får jag en kruka med lite groddar att ha på salladen.

Om det är någon annan som vill prova, så finns senapsfrön, krassefrön och en massa andra ekologiska varor (så som livsmedel, hälsokost och hudvård) att köpa hos Grön Gåva.

Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till beställningssidan.


14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.