Andlighet,  Kristaller,  Smycken

Lepidolit

I veckan fick jag hem en sträng pärlor av en sten som jag inte har jobbat med förut. Det här är inget ovanligt egentligen, eftersom mina fina kunder ganska ofta inkommer med beställningar som rör en speciell sten, färg eller egenskap.

Den här underbara stenen har jag inte hört talas om förut, men det krävdes inte många minuter för den att bli en av mina favoriter. Lugn och balanserad energi har den, behagligt mörklila färgen och med kaotiska mönster av glittriga prickar och fläckar påminner den mycket om natthimlen.

Jag tänkte dela med mig en liten sammanställning om stenens egenskaper. Om du som läser inte håller med om synsättet att allt är energi, allting påverkar allting eller att kristallers påverkan på människor är positiv, så behöver du inte alls ta till dig något av detta.

Om lepidolit

Lepidoliten i sin glimrande form är stark och suger effektivt åt sig negativitet. Den rensar i elektromagnetiska fält och kan placeras vid elektrisk utrustning för att absorbera utsläpp.

Det här är en sten som med fördel används vid shamanska resor, för klar koppling till akashabiblioteket och för att öppna upp tredje ögat.

Minskar stress, depression, beroendeproblematik, sömnlöshet och humörsvängningar. Lepidolit stärker förmågan till gränssättning, samtidigt som den stödjer intellektuella och analytiska egenskaper. Medför djupt emotionellt läkande.

Stenen sägs också lindra allergier, utmattning och ischias. Personer med ledproblem, epilepsi och hudproblem kan uppleva lättnad av att bära lepidolit.

Information om stenarna i mina övriga smycken finns under alternativet Stenar i smyckesmenyn.

Smycken med lepidolit

När jag har publicerat det här inlägget så ska jag lägga upp en hel massa nya smycken i webshopen, bland annat detta härliga lepidolit-armband. Gå in och kika!

60 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.