Frågvis

Svar på frågor – del 1

Vad roligt att jag fick så många intressanta frågor, helt utan gnäll om att jag hade orimliga krav. Vad fina ni är.

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra med svarandet på alla bra frågor… Flera av frågorna leder oundvikligen till långa monologer om historia, filosofi och framtidsplaner. Dessa kanske jag skulle skriva helt separata inlägg om? Vissa av frågorna berör ämnen som jag redan har planerat inlägg om, så utförligare svar kommer där.

Jag tänkte också dela upp svaren på två inlägg, då det var så många frågor.

Emelie frågade:
Finns det något du ångrar att du har gjort eller inte gjort?
Svar: Ja, det finns det, men det är inget jag kan skriva om här på bloggen.

Anna frågade:
Om du fick bjuda fyra personer på middag, vilka du vill (levande, avlidna, fiktiva) vilka skulle du bjuda in?
Svar: Min första reaktion är ‘men jag vill inte bjuda folk på middag och vara social’, sen skärper jag mig och svarar på riktigt. Jag vet inte om jag kan komma upp i fyra personer, men den manliga huvudpersonen i min bok vill jag definitivt träffa. Jag skulle kunna tänka mig att bjuda hem Teal Swan också.

Sofia frågade:
Nämn något du är extremt stolt över att du har klarat av
Svar: Det mesta, faktiskt. Jag har överlevt väldigt mycket. Jag vet inte hur, men jag har gjort det. Och jag är mycket stolt över varje hinder jag har tagit mig igenom, över och förbi.

Anna frågade:
Så min fråga är hur du började med det (medialitet, kristaller)? Gick du någon kurs? Och hur fick du för dig att det är just detta du skulle jobba med?
Svar:
Det här vill jag skriva ett längre inlägg om. Lite information finns på kirsi.se/tarot/bakgrund/ och jag kan berätta lite i korthet här. Intresset för hela spektrumet andlighet har växt fram i takt med att jag har läkt. Så jag provar mig fram, läser böcker, kollar på youtube, testar för mig själv, mediterar osv. Jag har tagit några gratiskurser online när det kommer till tarot och lite annat. Jag har också försökt gå andra kurser, men har ganska snart känt att de inte är för mig. Bortsett från en workshop i Prag. Att jag började ta betalt för tarotläggningar berodde på att jag behövde samla ihop pengar till just den resan till Prag för ett par år sedan.

Therese frågade:
Nämn 3 positiva saker om dig själv?
Svar: Jag är stark, omtänksam och pålitlig.

Hanna frågade:
Hur kommer det sig att du började med kristaller och tarot? Vad är det viktigaste för dig i ditt liv? Vad är du mest stolt över?
Svar: Kristaller och tarot ser jag som delar i min andlighet. Delar som har hjälp mig i min läkning. Som mamma, känner jag mig manad att säga att mina barn är det viktigaste i mitt liv och det är också dem jag är mest stolt över. Och det är sant, det är så viktigt för mig att de mår bra och jag är så stolt över dem så att jag vill gråta. Men det finns flera aspekter i mitt liv än föräldraskap. Om bli plockar bort självklarheten som är barnen, så är det viktigast för mig att följa min känsla och göra det som är rätt för mig. Och det är också en av sakerna jag är väldigt stolt över. Jag går ofta min egen väg, med ifrågasättande och “konstiga” värderingar.

Amanda frågade:
vad är det bästa med att ha en blogg
Svar: Att jag får skriva. Att jag själv får välja ämne, antal ord, uppbyggnad av inläggen… att inte behöva anpassa min kreativitet till någon annans mall.

Daisy frågade:
Är du intresserad av andevärlden och har du upplevt något?
Svar:
Jag är väldigt intresserad av det som brukar kallas för andevärlden. Och ja, jag upplever saker dagligen. Men kanske inte på det sätt som folk föreställer sig. Jag kommer att förklara mer i ett separat inlägg så småningom.

Therese frågade:
Vad är din drömresa Om du vann 3 miljoner vad skulle du göra för pengarna ?
Svar
: Min drömresa går till valfritt fält uppe i norr, där jag kan ligga och titta på norrsken och connecta med universum. Om jag vann tre miljoner (eller mycket mindre än så), så skulle pengarna gå till att betala av skulder, köpa ett hus/en gård/något lämpligt boende, köpa en bil, göra något riktigt minnesvärt med barnen och sedan starta den företag och verksamhet jag tänker mig, utan att behöva fundera ett endaste dugg på hur ekonomin ser ut. Jag skulle också slösa och ha kul. Och ge pengar till barnen.

Mirre frågade:
Hur bor du, i hus eller lgh? Bor du själv? har du husdjur?
Svar:
Jag bor i en lägenhet, en fyra, med mina två tonårsbarn. Vi har inga husdjur.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.