Frågvis

Svar på frågor – del 2

Här kommer då del två av svaren på era fina frågor.

Michelle frågade:
vart köper du kristallerna ?
Svar:
Olika säljgrupper på facebook, vissa webbshopar (kommer eventuellt inlägg om specifika shopar så småningom) och på mässor och marknader.

Sandra frågade:
Men jag är grymt nyfiken på om du gått någon medial kurs?
Finns det någon kurs som du vill gå?
Svar:
Jag har inte gått någon regelrätt kurs så. Jag har börjat flera gånger, men det har alltid varit tydligt att de kurserna inte var för mig. Jag har gjort kurser online och deltagit i webbseminarier. En vän hade ett par cirklar inom andlighet för några år sedan, som jag deltog i. Ja, det finns kurser jag skulle vilja gå. Många såna. Men jag har aldrig ekonomisk möjlighet till det.

Madelene frågade:
Hur länge har du gjort smycken? Vad fick dig att börja göra det?
Svar:
Jag började göra smycken i april förra året. Jag blev lite guidad till det. Omständigheterna gjorde så att jag beställde hem pärlor och blev helt beroende. Sen testade jag olika tekniker, bland annat makrame som jag aldrig har provat förut, men det var som att jag kom ihåg hur man gör det. Samma sak med drömfångarna nu. Jag har i hela mitt liv gjort fyra drömfångare (varav tre var de senaste tre dagarna) och min kropp vet precis hur den ska bygga dem.

Jennifer frågade:
Vad är det pinsammaste du vart med om? Finns det någon konspirationsteori du tror på? Vilken/vilka isåfall?
Svar:
Jag är jätteduktig på att förtränga saker, så jag har förträngt alla pinsamma grejer jag har varit med om. Och ja! Jag älskar konspirationsteorier! Jag vet inte om jag tror tror på dem, men jag älskar att utmana mina och andras föreställningar om det som betraktas som sant och verklighet. Min grundregel är lite att ju mer någon (mainstream media ofta) försöker få mig att tro eller tänka på ett visst sätt, desto mer misstänksam bör jag vara.

Junitjej frågade:
Vilken är din största dröm? Vad gör du helst en ledig dag? Vad är det mest tråkiga du har varit med om det?
Svar:
Det är svårt att säga vilken som är den största, men jag vill gärna se mina barn lyckliga och välmående i sina liv. Jag vill själv må bra och vara harmonisk, omgiven av människor som vill mig väl. Och jag vill hjälpa andra. Jag har några idéer om hur jag vill hjälpa, så det är väl de som kan räknas som drömmen. Jag är alltid ledig, så det är vardag för mig. Jag läser, skriver och skapar. Allt det jag har överlevt, är det mest tråkiga. Det kan jag inte skriva om här, men det kommer en bok.

Lillan frågade:
Om du fick önska dig helt fritt en enda sak, vad skulle du önska dig då? Om du fick välja att tillbringa en dag med en helt valfri levande person, vem skulle du välja och hur skulle ni tillbringa dagen?
Svar:
En sak, som i en fysisk, materiell sak? Ett hus/en gård som är tillräckligt stort för mig, barnen och den affärsverksamhet som jag vill ha. Jag skulle vilja spendera en hel dag med båda mina barn, utan att de gnällde och korvade sig ur att umgås med mig. Vi skulle göra något roligt. Som att gå på musemum.

Kamilla frågade:
Hur kom du in på kristaller och stenar? Har du gått någon utbildning eller är du självlärd? Jag är så nyfiken på alla dina inlägg som du gör om andlighet och stenar, krafter osv.
Svar:
Stenar och kristaller blev en naturlig del av min läkning. Jag fick healing av en person som ofta hade kristaller som en del av healingen. Jag köpte några och märkte hur de hjälpte. Inom just kristaller har jag ingen utbildning, utan jag läser böcker och testar mig fram.

Sofia frågade:
När och vilken kristall var den första du köpte?
Svar:
Runt 2012 började jag intressera mig för kristaller. Jag kommer inte ihåg exakt vilken som var den första, men jag minns att bland de första var amazonit, lapis lazuli, ametist och bergkristall. Varav alla har vandrat vidare till nya ägare.

Amanda frågade:
Vart köper du dina rökelser? och finns det någon speciell meditation musik du lyssnar på?/rekommenderar?
Svar:
Jag köper mina rökelser i olika nätbutiker eller på mässor, beroende lite på vad som dyker upp. Jag lyssnar gärna på tibetanska skålar, gongmusik och binaural beats.

A
Vad skulle du ta med dig till en öde ö, om du bara fick ta med 5 saker?
Svar:
Okej, först måste vi ju klargöra vad begreppet öde ö innebär. Finns det el där? En ö kan väl vara öde, även om det finns bebyggelse och el? Okej, så min ö har ett hus med el, vatten och avlopp. Så jag skulle ta med mig min dator med tillbehör, så att jag kan skriva. Jag skulle ta med mig ett par kristaller och rökelser. Och tråd och pärlor, så att jag kan pärla och skapa.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.