Samarbeten

Testa Testagram!

Inlägget är reklam för Testagram och innehåller annonslänkar.

Tidigare i veckan fick vi hem en låda från Testagram.se och det var populärt hos ungdomarna här hemma.

Testagram är en prenumerationslåda med olika produkter som nyligen har lanserats i dagligvaru- och detaljhandeln. Man kan välja mellan Månadsboxen för 119 kr (innehållandes 7-9 produkter till ett garanterat värde av 180-350 kr) eller Fredagsboxen för 199 kr (med 12-18 produkter till ett garanterat värde av 300-550 kr). Utöver de två standardlådorna som skickas varje respektive varannan månad, finns det möjlighet att köpa olika temaboxar.

Jag rekommenderar alla att prova en låda åtminstone. Det är ingen bindningstid på prenumerationstjänsten, så man kan när som helst säga upp den. Både jag och mina tonåringar tyckte att det var riktigt roligt med de överraskningar som fanns i lådan.

Klicka på bilden nedan för att beställa din första låda!Lådan vi fick innehöll produkterna som ni ser på bilderna här nedan. Dottern var helt till sig och ville genast lägga beslag på det mesta. Motvilligt delade hon godiset och proteinbaren med sin bror, men Redbullen och proteinshaken hann hon slurka i sig innan jag ordentligt uppfattade vad de var. Det som blev kvar till mig var alltså kikärtor och en toablock. Vilka typiska mammagrejer.

Som sagt, kikärtor var det enda ätbara mina gamar lämnade till mig. Klicka på länken nedan för att starta en egen prenumeration. Förhoppningsvis får du behålla mer än kikärtor.29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.