Kaffemonster

Deltar i sommarutmaning

Okej, så lite hastigt och lustigt bestämde jag mig för att delta i sommarutmaningen hos saramadeleine.se.

Det är ju dag två idag, så jag kör båda i samma inlägg.

1.En sommarhit jag fortfarande tycker om.

Åh, häromdagen satt jag och en vän och lyssnade på 90-talslåtar och det finns nu många gamla sommarhits som är fräscha i minnet. Men jag måste nog svara Mr Vain med Culture Beat på den frågan. Den låten har en speciell plats i mitt hjärta.

2. En sommarplåga som jag är så trött på.

Alltså, jag sitter aktivt och går igenom listor med sommarplågor för att hitta en jag är trött på, men det känns som att alla för med sig inslag av nostalgi och därför är lite härliga att lyssna på just nu. Det skulle ju vara någon sån där som alltid spelas på krogar och pubar i småstäder, för att fulla folk ska ges möjlighet att känna samhörighet med andra som också kan skrika låten (oavsett onykterhetsnivå). Som “Ooa hela natten”. Urk.

Andra som deltar i juniutmaningen är:

Amanda
Kraka
Itismadeby
Hanna
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.