Kaffemonster

Greklandsminnen <3

Fjärde dagen i sommarutmaningen hos saramadeleine.se.

4. Båtfärd på sommaren är något jag…

Inte alls gör. Eller gör ytterst sällan. Jag tror att senast jag befann mig på en båt var väl utflykterna på Greklandssemestern 2011. Det är många år sen, men fortfarande kan det dyka upp en stark längtan tillbaka.

“Jag tror att jag blev lite förälskad då… Just där och då, guppandes i Medelhavet. Lite småförälskad i havet och i Grekland. I Lefkas och Nidri, i M/S Christina, snorkelutrustningen och i de fina fiskarna. Där hade jag velat stanna.”

Citatet är från ett av inläggen jag skrev om semestern, länkad ovan. Läs gärna det också.

Andra som deltar i juniutmaningen är:

Amanda
Kraka
Itismadeby
Hanna
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Knaset
Marina
Livsturisten

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.