Kaffemonster

Bryr jag mig ens om nationaldagen?

Se där, jag missade gårdagens fråga i sommarutmaningen hos saramadeleine.se. Det blir två frågor idag då.

5. Fiskelycka det har jag…

Hahaha! Nej. Jag har alltid varit avig mot fiske. Jag gillar tanken på att vara ute i naturen och njuta, men fiske blir ju alltid så himla tråkigt. Verkligen, skittråkigt.

6. Sveriges nationaldag för mig…

Oväsentligt. Jag bryr mig inte riktigt om nationaldagen. Varken Sveriges eller något annat lands. Det känns… fjantigt? Vad är det vi firar ens? Finns det något att fira? För Sverige? För andra länder? Jag förstår inte poängen.

Andra som deltar i juniutmaningen är:

Amanda
Kraka
Itismadeby
Hanna
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Knaset
Marina
Livsturisten

One Comment

  • Viktor Högnäs

    Nationaldagen, vi firar bland annat att gustaf vasa kröntes till kung det datumet för många år sedan, en av många saker vi firar haha 😀 Nej men jag firar inte heller nationaldagen direkt, har aldrig gjort 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.