Annonser,  Samarbeten

Mina favoriter från Urtekram

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.com.

För någon vecka sedan genomförde jag en undersökning som gav ett presentkort som jag valde att handla hos Bodystore för. Idag hämtade jag ut paketet med lite smått och gott. Jag känner mig så lycklig nu när jag äntligen har kunnat unna mig några av mina favoriter.

Nordic Birch Bodylotion

I flera år har jag använt Urtekrams bodylotion med björkdoft. Den är helt underbar. Doftar gott, kladdar inte och gör huden len och fin. Pumpflaskan gör det enkelt att få rätt mängd i handen utan att behöva kladda med flaskan.


Deo Crystal Lime

Den här deodoranten är ny för mig, men jag behövde inte göra mer än öppna korken för att veta att det var en ny favorit. Lime! Doftar nå underbart. Limedoft är inte bara godluktande, utan också uppiggande.

Så i sommar kommer jag att dofta björk och lime och vara hur pigg som helst! Båda produkterna är ekologiska och innehåller endast veganska ingredienser.

Klicka på bilderna ovan för att komma direkt till beställningssidan för respektive produkt hos Bodystore. Eller besök butiken via länken nedan.


9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.