Andlighet,  Smycken

Sandelträ

Jag har upptäckt pärlor av sandelträ! De ursnygga träpärlor har en helt underbar doft och jag undrar hur jag har missat dem förut.

Visst har jag varit medveten om sandelträets existens länge, har sett det som eterisk olja och har i omgångar har rökelser hemma, men jag har inte uppfattat pärlformen tidigare. Men nu så, nu finns det godluktande pärlor här hemma och jag trivs i doften.

Sandelträ är en populär doft i parfymer, tvålar och doftljus. Inom aromaterapi används sandelträ för att motverka depression, ångest och stress. Det finns gamla medicinska traditioner som använder sandelträ i olika former till att bland annat lindra andningsbesvär och klåda. Röken av sandelträ stöter bort insekter och inom andlighet används sandelträ rökelse för att rena bort negativitet.

Och nu finns sandelträ i mina smycken! Jag är så glad!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.