Musik

Strömkarlen

Jag har en hel hög med inlägg färdigskrivna och schemalagda för publicering med jämna mellanrum. Det verkar som att jag har yrat en del när jag skrev dem dock, för de är lite osammanhängande och konstiga. Jag ber om ursäkt.

Vet inte riktigt varför jag är så luddig i huvudet just nu. Har varit sedan före midsommar. Ungarna verkar också vara lite luddiga och sover dygnet runt här. Det är väl de där skumma energierna från sommarsolståndet och den kommande solförmörkelsen som yr omkring och skapar trötthet och luddighet.

Något som har varit ganska konstant den senaste månaden är mitt dagliga behov av att lyssna på 90-tals-Nordman – och gärna då Strömkarlen eller Och Regnet Föll. Så bra låtar! Lyssnar på dem många gånger dagligen.

Jag har en spellista som heter Magic som jag lyssnar på när jag sitter vid köksbordet, med luften dimmig av rökelse och kärleksfulla intentioner, och skapar smycken. Jag har också en spellista som heter Fancy Shower, som är mer glad än magisk och som skapades när vi flyttade, så att jag inte skulle vara alltför ledsen över att inte kunna bada.

Nordman har migrerat från Magic till Fancy Shower. Med sig har han tagit SKÁLD, Malukah och Erutan. Numera samsas de med Veronica Maggio, Skillet och Queen. Och jag är bara förvirrad.

Luddigt. Allting är luddigt. Men musiken är bra. Lyssna gärna på några av de jag har länkat.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.