Andlighet

Salt på hela köksgolvet – Samhainkort

Det var länge sedan jag kände att jag ville dra ett kort och ge lite vägledning till er. Men ända sedan måndagens nymånesritual har jag tänkt att jag ska ge lite allmän vägledning. Hela veckan har varit full av kortläggningar till klienter dock, så det är inte förrän idag det fanns tillräckligt med energi för det här. Och det passar ju bra, med samhain-energier i full gång!

När jag gör mina ritualer, besvärjelser och kortläggningar, så har jag mitt eget sätt för förberedelser tillvägagångssätt. Sällan använder jag mig av andras “färdiga” metoder eller traditioner, utan jag följer min intuition och gör det som känns rätt och vettigt för mig.

Idag var första gången jag cast a circle (vad det nu heter på svenska, kastade en cirkel?) på riktigt (fysiskt). Det var visserligen också helt intuitionsbaserat, men jag skapade en skyddande atmosfär genom att göra det jag blev uppmanad till, innan jag började med kvällens andliga arbete. Vanligtvis räcker det med rökelse, avsikt och en hjälpförfrågan till guiderna för att mitt utrymme ska vara positivt och jag ska känna mig trygg. Ikväll fanns behovet av ytterligare förstärkning, så jag kastade en cirkel av salt för extra beskydd.

Kanske var det samhain och den tunna slöjan mellan dimensionerna som var orsaken, jag vet inte. Men nu har jag i alla fall salt över hela köksgolvet. Haha.

Här kommer dagens vägledning till alla som läser.

Känner ni hur energierna har förändrats under hösten? Hur allting har förändrats under hösten? Färger verkar klarare, orsaker verkar tydligare och känslor verkar närmare. Speciellt sedan nymånen tidigare i veckan, har förändringar skett.

Det händer saker i kroppen och det händer saker i mående och tankesätt. Extrem trötthet och plötslig huvudvärk är inga ovanliga symptom i dagsläget.

Vi alla går igenom uppvakningsprocessen. The awakening. The ascension.

Märker ni hur människor runtomkring börjar “vakna upp” i allt snabbare takt? Plötsligt tar folk tag i sina bekymmer (speciellt hälsorelaterade bekymmer). De börjar aktivt skapa förändring i sina egna liv, istället för att förlita sig på att systemet tar hand om dem. Det är en del av uppvaknandet. Kanske den viktigaste delen – att förstå att man själv har makten att i sitt eget liv. Man själv har kraften att förändra.

Njut av processen. Lägg märke till händelser i kroppen och i tankesätt. Lyssna på kroppen och vila när det behövs. Följ din känsla. Bli inte förvånad om hela din världsuppfattning plötsligt förändras. Det är trots allt det som uppvaknandet handlar om.

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.