Kaffemonster

Presentutbyte

Igår hämtade jag ett paket som visade sig vara en present från en, för mig okänd, kvinna i Usa. Under de senaste månaderna har jag nämligen deltagit i ett par presentutbyten via Facebook-grupper jag är med i.

Det här är en första gåvan som kom fram till mig och jag är så paff! Gåvan är en personlig tarotduk som kvinnan specialdesignade för mig. Hon tog sig alltså tid att kolla på mina inlägg i den specifika gruppen och tog med detaljer som Strömsholms slott (!!) och mina personliga kristaller och prylar som brukar ligga på mitt altarbord. Andra intressanta detaljer på duken är en trollslända, en mala, kvinnans egna kortlek och Tre Kronor i Stockholm. Och givetvis står det mitt namn på duken också!

När jag tackade kvinnan för gåvan, så berättade hon att på vissa ställen där hon har gjort kortläggningar är det inte tillåtet att skylta med att man gör just tarotläggningar, så då kan man använda sin duk och via den skylta med att man gör kortläggningar.

Jag är så nöjd och tacksam för den här gåvan. Det finns så mycket tanke och genuin kärleksfullhet bakom den.

Själv har jag skickat tre gåvor genom såna här utbyten och det är så himla roligt! Det är väldigt tillfredställande att känna efter i energierna och plocka ihop lite smått och gott till en okänd person någon annanstans.

Jag hade en fundering på att starta ett liknande julklappsutbyte i bloggruppen jag är med i, men jag har inte riktigt orkat med bloggen och kringliggande åtaganden, så jag lät bli att försöka med det. Jag kanske gör ett nytt försök till våren.

Istället skapade jag en helt egen (internationell) grupp för människor med andliga livsstilar som liknar min, dvs såna som definierar sig som häxor, följer wicca eller andra nyhedniska inriktningar. Vi har precis kört igång det första gåvoutbytet i gruppen, så det ska bli riktigt spännande att se hur det går.

Om du identifierar dig som häxa eller har en andlig livsstil som faller inom nyhedendom eller varianter som liknar den, och vill delta i gåvoutbyten med andra likasinnade, så är du också välkommen att vara med i min grupp. Lämna en kommentar här om du är intresserad, så bjuder jag in dig i gruppen.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.