Kaffemonster

Ljusgalning

Igår kväll fick jag för mig att städa och ordna i mina förvaringsutrymmen igen – främst då i den byrå där jag förvarar en del av smyckestillbehören och saker jag använder i mitt andliga arbete.

Jag blir så lycklig av att sortera och organisera saker, att få ordning och reda i lådor och skåp.

Nu visade det sig att jag var lite tvungen att utöka min ljuslåda. Tyckte att det såg lite mycket ut när jag postade på instagram, men sen kom jag på att det här var ju bara de färgade ljusen. Jag har två kartonger vita kronljus och en stor skål med vita värmeljus också…

Varför går det åt 1-3 ljus per dag, året runt här hemma då? Jag gillar ljus är den största anlendingen, men så använder jag också, som sagt, ljus som verktyg när jag utövar magi, mediterar eller gör kortläggningar etc. Det gör jag dagligen, så då går det åt.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.