Smycken

Webbutiken har flyttat

Som ni kanske har märkt, så har jag lite smygande bytt namn och flyttat min webbshop från kirsi.se till kreativakristaller.se. Bloggen kommer att vara kvar där den alltid har varit, men från och med idag finns butiken endast på kreativakristaller.se.

Jag har många planer för hur jag vill utveckla min verksamhet och under hösten kommer det att hända ganska mycket.

Just nu börjar vi dock med att välkomna den nya butiken med lite nykundsrabatt, för i den nya butiken är ju alla nya kunder.

Ange kod NYKUND10 för att få 10% rabatt på ditt första köp. Om man dessutom handlar för minst 350 kr så får man en hemlig gåva med på köpet.

Passa också på att anmäla er till nyhetsbrevet, så att ni inte missar några nya erbjudanden.

Jag vill passa på att tacka alla som på ett eller annat vis har uppmuntrat mig till att fortsätta skapa. Jag är så otroligt tacksam för alla er som delar inlägg på sociala medier, som lämnar recensioner, som kommenterar och beundrar och kommer med förslag och synpunkter. Och framför allt så är jag otroligt tacksam för alla er som har valt att bli mina kunder och har handlat mina kreationer. Jag vet att jag har sagt det många gånger förr, men jag vill säga det igen. Tack!

Idag är det fullmåne, en kraftfull sådan. Inte finns det någon tid mer läglig att lämna det som är färdigt och gammalt och vandra vidare mot nya äventyr. Sitt gärna en stund ikväll och ta några djupa andetag och fundera på vad som har blivit moget att släppas i era liv. Vad behöver inte längre bäras med när ni vandrar vidare mot era äventyr?

Under hösten ska jag bygga och utveckla min verksamhet till hur jag vill att det ska se ut. Det är med bubblig nyfikenhet, starka steg och djup övertygelse jag går mot den förändringen. Jag hoppas att ni vill följa med på den resan.

Ha en underbar fullmåne.

Med värme och kärlek,
Kirsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.