Andlighet,  Smycken

Mina kreationer hos Kristalleriet

Från och med igår är Kristalleriet i Hallstahammar en återförsäljare av Kreativa kristallers kreationer!

Lokalen där affärsmötet skulle hållas har jag besökt många gånger förut. Flera olika butiker har funnits där genom åren. Den här gången var det annorlunda att gå in där. Inte bara det att butiken var i full gång med att få allting i ordning för premiäröppnandet på lördag, men energierna i lokalen var härliga och så högvibrerande.

Det känns verkligen som att den butiken kommer att tillföra mycket positivitet i vår by. En andlig butik är precis det som behövs här. Som det kändes, så kommer Kristalleriet att bidra med mycket läkning och nyttiga energier till hela omgivningen, men speciellt till dem som besöker butiken.

Och nu finns alltså Kreativa kristallers kreationer att köpa där! 🙂 Jag vill be alla Västmanlänningar att ta sig en tur eller två till Kristalleriet – butiken öppnar på Parkgatan 4, där Hjärteting låg förut. Inte bara för att handla mina smycken, ljus och väggdekorationer (som ju är det viktigaste här, haha!), utan för att vi alla behöver stödja verksamhet som jobbar för människors nytta.

Alla som inte har möjlighet att ta sig till den fysiska butiken kan visa sitt stöd genom kristalleriet.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.