Annonser

Kosttillskott och immunförsvar

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Bodystore.

Här i dagarna har jag flera gånger stött på ämnet kosttillskott och/eller immunförsvar.

Jag har ju länge valt mina egna kosttillskott intuitivt, som jag gör med så mycket annat i livet. Igår stötte jag på information som lite bekräftade sambandet mellan de olika vitaminerna och mineralerna jag har valt och som jag inte var medveten om tidigare. Samtidigt fick jag en liten push att lägga till ytterligare ett par tillskott till min dagliga (nå… dagliga som i när jag kommer ihåg att ta) dos.

Jag handlar min hälsokost hos Bodystore och upptäckte igår att just nu har de valt att köra en immunförsvarskampanj. Hur underbart är inte det såhär i förkylningstider? Älskar’t! För visst är det så att vi alla kan göra massor för att stärka vårt immunförsvar – bland annat genom kosttillskott.

Klicka på bilden nedan för att komma till Bodystore för att fylla på ditt förråd av C-vitamin, D-vitamin, Zink och vad det nu må vara. Immunförsvarskampanjen finns sedan under menyvalet “Kampanjer”.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.