Pappersbok

Boktips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Igår spenderade jag ett par-fyra timmar till att läsa boken som äntligen dök upp i brevlådan. Den här boken har jag väntat på.

Boken är skriven av en läkare och tar upp hela situationen på ett logiskt och analytiskt sätt. Varje del i boken benas ned och undersöks. Slutsatser dras med stöd av faktisk forskning och källor finns listade.

Det är alltså inga antaganden tagna ur luften på det sätt som massorna tror att “konspirationsteorister” gör (och som media definitivt gärna gör). Det är heller inga diffusa påståenden som har kommit från såna som mig, som vet saker för att energin och intuitionen säger det, men kan omöjligt bevisa något. (Jag är ju en sån som känner av energier och har från början känt att den skräckpropaganda som florerar i världen inte stämmer överens med virusets och sjukdomens energi. Jag var alltså mycket intresserad av den här boken och att få ett logiskt perspektiv på det hela.)

Boken är väldigt pedagogisk och lättläst. Saker förklaras grundligt och jag rekommenderar alla att läsa “Varför det mesta du vet om Covid-19 är fel” av Sebastian Rushworth.

Varför? För att den information som allmänheten matas med via media är vriden och felaktig. Den som är rädd och orolig för att bli smittad eller smitta andra har nytta av informationen som finns i boken. Den som är orädd har också nytta av boken, av information som presenteras på ett sakligt sätt, utan syfte att skrämma eller manipulera.

Boken finns att köpa hos Bokus. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till beställningssidan.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.