Andlighet

Nymåne och lionsgate

Nymånen är här igen. Precis som förra gången, så har den senaste veckan med avtagande måne varit turbulent. Förra gången var det mer känslomässigt, nu har det varit mer faktiska händelser som har skapat en reaktion hos mig, som sedan har lett till bearbetning och insikter.

Lionsgate (eller lejonportalen som jag har sett svenskar kalla det för) är också här, på sin topp idag. Jag har känt av lionsgate-energierna sen ett par dagar före fullmånen och de kommer att fortsätta i åtminstone en vecka till. Lionsgate är årets kraftigaste energiportal, då de kosmiska energierna flödar ordentligt mellan dimensionerna, hit till oss i det fysiska. Den 8/8, då Sirius återkommer på natthimlen igen. Sirius är min favorit på natthimlen, bortsett från månen, förstås.

Under den här perioden är det enkelt att manifestera, så det är bra att fokusera på det man vill ha. Saker lägger sig på plats och kontakten med universum är tydlig. Det är vanligt att man är extremt trött och har ont lite här och där. Tidslinjerna ändras fort och allting känns väldigt intensivt. Det är också en period av skörd och fulländande, man skördar det som har såtts. Så det är alldeles naturligt att saker kommer upp för att läkas och släppas.

Det är sånt som många av oss går igenom just nu. Universum ser till att lägga fram situationer som triggar reaktioner som baseras på sår som behöver läkas. Vi behöver se utvecklingen – hur skulle vi ha reagerat då och hur vi reagerar idag. Vi behöver tillåta smärtan, se var den kommer ifrån och sedan låta den läka. Vi behöver visa oss själva förståelse och kärlek.

Min senaste trigger handlade om en försäljning. Jag sålde i ett köp för vad som brukar vara en månads försäljning. Reaktionen borde ha varit glädjedans och firande – för att FUCK YES!! Men jag reagerade med rädsla och panik. Jag reagerade med rädsla och panik för en massiv inkomst och stora möjligheter med en ny kund. Under dialogen inför försäljningen kände jag visserligen flera gånger att det här var lite att ta vatten över huvudet och jag ville hänvisa kunden till någon annan, men både mina guider och mitt eget driv var väldigt angelägna om att fortsätta, för visst sjutton ska jag väl klara av en stor beställning på samma vis som någon annan. Vad skulle jag vara för företagare om jag skickar iväg en kund till någon annan?

Så där satt jag och mådde dåligt över att ha sålt. Hur dumt, va? Vissa stunder var jag på vippen till hysterisk. Andra stunder lät jag det vara och kallade upp orsakerna till reaktionen. Det visade sig att där fanns en handfull orsaker; de tydligaste var rädslan för att göra fel och att få ohanterbara konsekvenser för det felandet, samt känslan av att vara ovärdig (framgång, glädje, lycka, att må bra). När orsakerna väl var identifierade, så var det enkelt att läka och integrera dem. Vissa saker behöver man bara bli medveten om för att de ska sluta vara ett problem. Vissa saker behöver man prata igenom och tänka några vändor på för att hitta sättet att läka dem på.

Visst känner jag fortfarande stress över hela affären, men det handlar mest om hur i hela världen jag ska kunna skeppa så mycket. Men det löser sig.

Andas in. Andas ut. Se på situationen med kärlek, förståelse och omtänksamhet.

För att jag är värdig. Och det är du också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.