Kaffemonster

Online igen!

Efter ungefär hundratjugonio år utan internet är jag nu uppkopplad igen! Äntligen! Jag kan numera sitta hemma och skriva helt utan att behöva bära med mig det jag skrivit någon annanstans. Jag behöver inte bära med mig något annat heller. Jag får sitta vid min dator, och kunna göra allt jag vill! 🙂 nåja… det är inte MIN dator (ja, jag ska fixa iordning min dator snart)… Men jag får iaf sitta HEMMA och göra det jag vill! 😀 Behöver inte betala räkningar på jobbet, eller bo hos brorsan. Han om någon tyckte att det var skönt att jag äntligen skulle bosätta mig hemma. 🙂

Detta skulle ju givetvis firas! Med tanke på julen, och att jag för en gångs skull har pengar i överflöd, så vart det lite shopping. Det är ju så kul att slösa pengar! Vilket rus man får av att spendera 3500 på ett par timmar. Jag är fortfarande hög. 🙂

Planen var ju bara att jag skulle handla födelsedagspresenter till pappa och brorsan och syrran skulle ha grejor till sin lägenhet. Jodå… båda delarna införskaffades och medan hon spanade efter det perfekta till sin lägenhet roade jag mig med att pilla på någon slags lurvig matta. Big mistake. Mattan fällde och jag hade ull, eller vad det nu var, över hela mig. Såg ut som ett får. Ett svart får som försökt förklä sig till ett vitt. Fick hänga jackan på en hylla i affären och piska den med halsduken för att få bort skräpet någorlunda.

Nåja. Var ju som sagt tvungen att fira mitt internet, så jag köpte mig en ny mus och ett nytt tangentbord! Musen är okej, men tangentbordet är underbart! Förutom att det är rent och sprillans nytt så är det faktiskt väldigt snyggt också. Jag kan till och med höja och sänka volymen, och byta låt med tangentbordet. Jag är ju helt imponerad av det. 😀 Behöver ju inte ens alt+tabba för att justera musiken… Varför har jag inte köpt den här tidigare?? Check out the beauty!

Nej. Tangentbordet kostade inte 3500. Blev ju shoppinggalen, så jag handlade lite annat också…
En och annan julklapp och födelsedagspresenter till pappa och brorsan…

Gumman växte ur sin bilstol för länge sen. Gubben har haft något gammal skräp att sitta i. Det var på tiden att jag ökade deras säkerhet, så två stycken sådana här blev det.

Julmat och ledighetsdricka är ju nodvändigt…

Och så lite hygienartiklar och mer eller mindre nödvändigt grejs. 😉

Givetvis glömde jag att handla alla praktiska saker jag verkligen behövt…

Jah… nu är jag online… men var är alla andra?

Dagens favorit: Idag. Vilken dag som helst, men idag älskar jag mitt liv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.