Kaffemonster

Beroenden

Under gårdagens cigarett funderade jag mycket på hur det nu skulle bli. Skulle jag börja röka igen? Skulle jag röka ibland? Eller blev det bara denna ciggen?

Tidigare har jag känt att om jag skulle röka igen, så är jag fast i skiten igen och därför skulle jag inte kunna ta ett enda bloss. Men den beroendepersonlighet jag har, så blir jag fan beroende av allt. Även sådant som inte ska vara beroendeframkallande. :/

Så blev det inte. Det var bara ciggen igår som jag “behövde”. Efter att illamåendet, nikotinkicken och den äckliga smaken i munnen försvunnit så återgick jag till att vara icke-rökare. Även om jag igår märkte att den gamla rökaren bor kvar inom mig (har visserligen misstänkt det länge, med tanke på hur stor jag är. 😉 ), så är inte jag en rökare längre.

Dessutom fick jag så jävla mycket skäll av ungarna när jag rökte, så även om jag skulle vilja börja röka igen så skulle jag inte våga. 😛

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.