Kaffemonster

Juice och jävelskap

Är kaffesugen. Orkar inte fixa. Borde åka till mamma och pappa. Har ingen lust. Bio med ungarna inplanerat ikväll. Har ingen lust. Fryser om fötterna. Orkar inte leta reda på raggsockor. Borde andas. Är fan nästan omöjligt. Borde ta av-paniks-medicinen. Orkar inte öppna burken. Juicen är slut. Vem fan orkar åka till affären..? Fuck all!

Mycket tankar som snurrar. Känner mest panik. Har inte ens lust att resa mig från stolen. Sen när jag orkar ska jag ringa min reikitant och be henne ta bort paniken.

Sen när jag orkar se det positiva i livet ska jag gotta mig åt att även min nya tant på försäkringskassan verkar vara vettig. Hon har i flera dagar försökt få tag på min läkare för att få hans okej på att vi ger fan i arbetsförsöket och ser till att jag får vila i en eller två månader till. Hon tyckte heller inte att det skulle vara nödvändigt med något möte på måndag. Vi vet ju redan nu att allt är åt helvete, så då är det väl ingen mening i att planera för nåt annat än vila. För den planeringen behövs inget möte. Jag håller med. vi får se vad hon säger när hon ringer igen sen.

Så… vem vill komma med choklad till mig?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.