Kaffemonster

På krigsstigen

Det är idioter som denna som bidrar till att vi som har upplevt ett liv där misshandel inte var ovanligt, har svårt att öppet dela med oss av våra erfarenheter. Man kunde tro att det endast är män som kan föra fram denna typ av tankesätt, men icke då. Även gamla kärringar, som tror sig vara fjorton, beter sig som tolv och inte kan stava är också kapabla till våldsamt tänkande och agerande.

Och nej, jag överreagerar inte ett dugg. Testa att leva med mina minnen en dag så får du se. Såna där sinnesslöa imbeciller borde lämnas åt vargarna!

2 Comments

  • Sanna

    Det är bra Kirsi. är det något jag lärt mig så är det att mår man dåligt över något så har ingen annan rätt att säga åt en att en kännslor är fel! Det är att trycka ner personen i fråga och vara otroligt respektlös. Stå på dig vännen för ingen har rätt att få dig må dåligt.

    Många varma kramar Sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.