Kaffemonster

Ångest

Syrran skickade en länk till mig som hon trodde att jag skulle ha nytta av. Jag har ännu inte kommit så långt som att jag har tagit till mig de metoder som sidan beskriver, utan jag är fortfarande kvar i min beundran.

På den sidan finns den finaste beskrivning om ångest som jag någonsin har sett.

Ångest är själens sätt att uttrycka att något är fel. Det är själens smärtsystem. Ångest betyder att man har ont i själen. Ångesten vill berätta för dig att något är fel i ditt liv, eller att du har ett problem, som du behöver ta itu med.

Ångest betyder att man har ont i själen… Visst är det så. Ibland tycker jag att man borde få gå på kryckor när man har ont i själen. Så att det syns tydligt, så att alla ser att man har ont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.