Kaffemonster

Modigt gjort

Jag vågade ta mig till affären i morse! Nå, till macken, men eftersom jag köpte smör och kaviar, så var det i princip en affär. Den senaste veckan har jag mått så dåligt att jag varken har vågat, orkat eller velat gå ut och vara bland folk. Men imorse vågade jag minsann! Eller vågade och vågade, jag var ju tvungen om jag tänkte få i mig frukost (som tydligen även jag måste äta varje morgon).

När jag ändå är igång så tänkte jag försöka ta mig till ett apotek och hämta lite piller. Något jag borde ha gjort redan i måndags, men som jag har skjutit upp hela tiden för att slippa gå ut. Nu försöker jag intala mig att det är precis samma sak som att lämna och hämta ungarna på skolan. På med en hatt och en stor jacka för att dölja att jag springer runt utan bh och med hår som inte har sett en borste på länge. Onödiga aktiviteter det där med att klä på sig ordentligt, borsta håret, duscha, äta… Eftersom jag tydligen måste både duscha och äta, så får det mesta andra vara. För min del kan jag gå runt och släpa i morgonrock och raggsockor, slurpandes på kaffe i all evighet.

2 Comments

  • Leena Kivioja

    Bra Kirsi!! det är iaf framsteg juh…..Så hade J också förut……vågade knappt gå utanför sin dörr……Hoppas du piggnar på dig snart….vi är uppe i Sälen v 44 måndag t fre elr lör…..om ni vill komma o hälsa på heheh fast vi är bara i den lånade stugan heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.