Kaffemonster

Här har det hänt

Vem har spridit runt grejer överallt? Såhär såg det inte ut på köksbordet när jag klev upp imorse… Jooo. Såhär ser det ut när Kirsi har härjat. Det kan vara rätt mycket storm ibland.

Allt började igår morse med att jag kände mig ensam och ledsen. Jätteensam. Jätteledsen. Sen meddelade gubben att han skulle sova borta och jag blev ensam, på riktigt. Allt kändes BLÄ i ungefär 4,3 minuter, innan polletten ramlade ner. Jag är ENSAM! På med högljudd musik och bara njut. 🙂

Spenderade kvällen med att kolla på film hos brorsan. Kom hem strax efter midnatt och kände för att fixa lite, så jag började damma och flytta om saker på hyllorna i sovrummet. En halvtimme senare insåg jag att ingenting skulle bli bra om jag inte möblerade om lite, så jag planerade tre olika ommöbleringar innan jag lade mig för att sova.

Direkt på morgonen hjälpte kaffet mig att göra höstbalkong. Bort med alla halvvissna blommor. Planen var att det skulle bli dammsuget där också, men andra saker kom emellan. Det är lite komiskt att först släpa upp säckvis med jord och växter, bara för att ett par månader senare släpa ner lika många säckar jord och växter.

Senare fick flera möbler byta rum. Hyllan från hallen bor nu i lilla hallen, så att ungarna har lite mer utrymme att förvara sina saker på. Kistan från köket, hyllan och resväskorna från sovrummet fick flytta ut till hallen.

Hyllan från lilla hallen står nu på kistans gamla plats i köket. Hela köksbiblioteket är där istället för att ta upp en massa plats (som det plötsligt är alldeles för lite av) bland husets övriga böcker. Är det inte snyggt när böckerna är ordnade efter färg? 🙂

Nu när hyllan och väskorna är ur vägen kan hatthyllan i sovrummet användas som det var tänkt.

Jag flyttade mattorna dit också så det blir lite mysigt.

Ja, jag vet.. Vi har alldeles för mycket IKEA-möbler. 🙁 Men det är lugnt, jag har drömmar om att kunna byta ut åtminstone en del av dem till mer personliga och unika möbler. Hur? Loppisar så klart! 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.